Keresés  
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.

Rólunk

Játékbarlangunk l998-ban alakult. Célunk igényes gyermek- és felnőtt- játékok forgalmazása. Méretarányos kész fém modellek –die cast – árusításával 2000-ben kezdtünk el foglalkozni.

Először standard modellek, mint pl. Maisto, Solido, Revell, Welly, Burago kerültek az üzlet kínálatába főleg 1:18-as méretarányban. Ezek jó minőségű, de inkább gyermekjátékok kategóriájába tartozó termékek. Következő lépcsőben Sun Star, UH, Ertl, Signature, Hot Wheels, Rico, Jada Toys,Yatming, Norev modellekkel már a felnőtt gyűjtői kört próbáltuk célba venni.

A sikerek láttán a következő lépés, igaz óvatosabban a minőségi kisebb szériában gyártott, limitált, kézzel készült modellek saját importja lett. Például AutoArt, CMC, Minichamps, Kyosho, BBS. E termékek beszerzése a piac felvevőképessége és az árfekvésük miatt kissé körülményes, de igyekszünk a felmerült kéréseket kielégíteni.

Az 1:43-as gyűjtői méretben megtalálhatók az IXO, Norev, Minichamps, Vitesse, IST, Cararama, AutoArt, Schucho modellek. A kínálatunkban szerepelnek Siku, a Joal, Norscot munkagépek is.

És a kislányok szobájából nem hiányozhatnak a nagy múltú német Götz cég által készített babák és kiegészítőik, az igényesebb WWF és Anna Club plüssök sem. Természetesen még több termékekkel foglalkozunk pl. a szintén német Schleich kézzel festett figuráival.

Hamarosan elindítjuk a terepasztal tartozékainak, kellékeinek forgalmazását is.

Az oldal üzemeltetője:

Név:

Játékbarlang Bt.  

Cím:

2040 Budaörs Tavasz utca 51.

Telefonszám:

06 20 462-8967

Adószám:

20205317-2-13

Számlaszám:

58300172-10412983Cylex Silver Díj